جلسه معاونین دانشگاه علم و فرهنگ با مدیران ارشد موسسات آموزشی کشور

در جلسه معاونین دانشگاه علم و فرهنگ با مدیران ارشد موسسات آموزشی کشور بر همکاری این موسسات با دانشگاه علم و فرهنگ تاکید شد.

جلسه معاونین دانشگاه علم و فرهنگ با مدیران ارشد موسسات آموزشی کشور صبح امروز برگزار شد. در این جلسه که با حضور معاونین دانشگاه علم و فرهنگ و مدیران ارشد موسسات آموزشی کشور برگزار شد بر همکاری این موسسات با دانشگاه علم و فرهنگ تاکید شد.

دکتر سیدمهدی سجادی فر، معاون آموزشی دانشگاه علم وفرهنگ با تاکید بر ضرورت تخصصی سازی دانشگاه ها و ارتباط پیدا کردن رشته های مربوطه با آینده شغلی، دانشگاه علم و فرهنگ را در انجام این امر موفق دانست و دپارتمان نفت و گاز و دانشکده گردشگری را مصداق این موفقیت برشمرد.

دکتر علی حسنی، معاون پشتیبانی دانشگاه علم و فرهنگ نیز با اشاره به همایش اطفاء حریق که هفته گذشته در این دانشگاه برگزار شد گفت: استقبال از همایش برگزار شده بی نظیر بود؛ افراد زیادی ثبت نام کرده و در محل حاضر شدند؛ استقبال به قدری بود که وزیر نفت دستور پیگیری این همایش به صورت مداوم را دادند و خواستار اجرای منظم آن شدند.

سپس دکتر ظهیر صباغ پور مسئول روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ تاکید کرد: معمولا افرادی که این دانشگاه را برای تحصیل انتخاب میکنند، با این دانشگاه ارتباطی ندارند . این افراد پس از تحقیق و پرس و جو در فضای مجازی، از دانشجویان این دانشگاه یا از کسانی که با این دانشگاه ارتباط دارند ،آن را برای ادامه تحصیل خود انتخاب میکنند.

دکتر روشنفکر نماینده موسسه آموزشی مبتکران در ادامه این نشست گفت: بهای زیاد به تولید علم صرف، یکی از نقاط ضعف مراکز علمی است .افرادی که به دنبال شکوفایی در تحصیلات هستند باید مرکزی را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند که بعد از فارغ التحصیلی و ورود به بازار کار دچار سرخوردگی نشوند . این خلاء میتواند با عرضه عمومی تولیدات توسط موسسات آموزشی و گسترش کیفیت توسط آن ها پر شود که ما این امر را در دانشگاه علم و فرهنگ به خوبی مشاهده کردیم؛

در پایان نشست نماینده موسسه آموزشی مدرسان شریف ضمن اشاره به کم اهمیت شدن برند دانشگاه ها برای دانشجویان گفت: امروزه در بین دانشجویان به خصوص دانشجویان کارشناسی ارشد کمتر مشاهده میکنیم که صرفا اسم دانشگاه جذاب باشد و دانشجویی صرفا به خاطر اسم و سابقه ای که آن دانشگاه در گذشته داشته به آن دانشگاه برود؛ اغلب دانشجویان به فکر آینده شغلی خود هستند و فراهم کردن زمینه کار توسط دانشگاه، معیار آن ها برای انتخاب دانشگاه است که دانشگاه علم و فرهنگ، این نیاز را به خوبی درک کرده و در صدد تامین آن برآمده است.

وی ادامه داد: هدف ما این است که دانشجویان رشته های مختلف را توسط موسسه با دانشگاه علم وفرهنگ آشنا و ارتباط آن ها را با این دانشگاه به عنوان یک مرکز علمی، تقویت کنیم.

در پایان مراسم، طرفین ضمن ابراز خشنودی از همکاری با یکدیگر بر تحکیم این همکاری تاکید کردند.